Adaptor portabil universal atasabil la robinet antistropire cu doua nivele de viteza, anti scurgeri, rotativ

Tap_Adaptor
Pret vechi: 90.00 RON
55.00 RON
Discount: 35.00 RON (39%)
Precomandă
+
Discounturi de cantitate:
Cantitate 2+ 3+
Preț 49.50 RON 46.75 RON
Adaugă la Favorite

Descriere

Adaptorul multifunctional MAKS: Capul robinetului se poate roti la 720°, capetele duble se pot roti, unghiul este mare si neted, ceea ce este mai convenabil pentru spalarea fetei si gargara. Puteti regla capul robinetului la orice unghi pentru a va curata mai usor farfuriile, fructele si legumele Adaptorul transforma jetul normal al robinetului in fantana pentru o utilizare mai eficienta a apei si reducerea consumului.

Doua moduri de iesire sunt comutate prin rotatie: modul de flux de spuma imbogtit cu oxigen introduce aer in fluxul de apa pentru a produce un flux mai mare si mai alb, care este moale la atingere si nu stropeste, Potrivit pentru spalarea mainilor, spalarea fetei si spalarea gurii etc. Mod dus cu pulverizator puternic, potrivit pentru curatarea rapida.

Adaptorul cu filtru universal este fabricat din cupru robust si ABS, anti-coroziune si anti-rugina. Si acest filtru de robinet include, de asemenea, supape duble, inele intarite care asigura prevenirea tuturor scurgerilor, 4 straturi de filtrare pentru a elimina impuritatile. Acest adaptor este potrivit pentru diametrul filetului de 21-21,5 mm si diametrul filetului de 23,4-24 mm, si poate fi utilizat in chiuvete de casa, bucatarii, bai etc.

Instalare: indepartati piulita anterioara, apoi puneti capul de dus in robinet si strangeti suportul in sensul acelor de ceasornic pentru a finaliza instalarea. Daca este un filet masculin, instalati direct.

Pachetul include:

1 x robinet cu filtru de stropire,

1 x adaptor pentru filet extern,

1 x garnituri de filtru si un kit suplimentar.