Camera auto dubla, MAKS Car Dash, 4K 2160P*1080P FHD, IPS 2.0”, GPS, Night Vision, 256GB, WI-FI + camera spate 1920P*1080P 30 fps, unghi vizualizare fata spate 170°

Car_Dash
Pret vechi: 625.00 RON
486.99 RON
Discount: 138.01 RON (22%)

Precomanda

Precomandă
+
Discounturi de cantitate:

Descriere

Camera auto DVR Dubla MAKS Car Dash spatiu de stocare 256G 

Conecteaza-te la drum si ai o calatorie placuta pana la destinatie. Camera auto MAKS Car Dash este cea mai eficienta metoda de siguranta pentru calatoriile la drum lung in care se pot intampla multe lucruri mai putin placute si pe care le poti inregistra pentru a le utiliza ca dovada.

Modelul  nu este doar o simpla camera de bord, are functii multiple si de asemenea vine la pachet si cu o camera pentru spatele masinii ce are un unghi de vizibilitate de pana la 170°. Se instaleaza rapid si usor fara sa fie inconfortabila pentru sofer pentru vizibilitatea in trafic.

Inregistrarile video sunt in format Full HD4K 2880*2160p 

GPS de asistenta si este dotata cu un ecran IPS pe care se poate vedea ce filmeaza camera in timp real. Cu ajutorul camerei de spate dotata cu senzor G parcarea va fi monitorizata, detecteaza miscarea si inregistreaza in bucla.

Super Night Vision

Tehnologiile DNR si HDR imbunatatesc semnificativ claritatea imaginii prin reducerea "zgomotului" imaginii si ajustarea luminozitatii pe timp de noapte sau in conditii de lumina slaba.


GPS incorporat

Monitorizati datele calatoriei in timp real, inclusiv kilometrajul, distanta, viteza medie, viteza maxima, durata etc. si urmariti locatia exacta a unui accident, daca ar trebui sa apara unul. De asemenea, sincronizeaza automat data si ora de la semnalul GPS primit.