Dragoste Legendara - Joc erotic pentru cupluri si adulti. Set de 60 carti de joc si peste 80 de provocari sexuale unice

60_Carti
Pret vechi: 90.00 RON
80.00 RON
Discount: 10.00 RON (11%)
Precomandă
+
Discounturi de cantitate:
Cantitate 2+ 3+
Preț 72.00 RON 68.00 RON
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Joc de dragoste pentru adulti si cupluri! Made in Romania! Ambalat discret

Cauti moduri noi in care sa iti satisfaci jumatatea?
De ce acest joc? Pe scurt:

 • - fiindca este un cadou nou, original si unic care il poti face jumatatii tale, dar de care va puteti bucura amandoi.
 • - fiindca este diferit fata de orice alt joc de acest gen de pe piata. "Dragoste Legendara" combina distractia cu pasiunea, dragostea si posibile fetishuri ascunse in adancul vostru.
 • - fiindca este creat de un cuplu (nu de o industrie), pentru cupluri. Astfel, provocarile sunt autentice, distractive si menite sa va imbunatateasca relatia si sa descoperiti noi culmi ale placerii.

Inca nu te-ai convins? Citeste mai departe:

"Dragoste Legendara" este un mod creativ si provocator sa incingi iubirea cu partenerul sau partenera. Acest joc este un adevarat manual al placerilor. Este un cadou unic pentru iubit sau iubita asa cum nu ai mai facut niciodata si un mod nou de a experimenta dorintele reciproce, ascunse, de a incerca lucruri noi si obraznice in intimitate.

Un cadou iesit din comun, care reaprinde flacara dorintei si starneste curiozitati neimaginabile. Pasiunea din cuplu va fi astfel mentinuta treaza pentru mult timp, chiar daca veti avea o relatie indelungata.

Viata de cuplu este una deosebita, dar dupa un timp monotonia incepe sa creeze probleme. Dupa cativa ani buni de relatie, imaginatia incepe sa scada, dar apetitul pentru ceva "picant" in dormitor ramane inradacinat in adancul mintii noastre desfrante. Este ocazia sa scoateti la lumina acele placeri si dorinte iesite din comun, intr-un mod comfortabil si provocativ.
Iubirea este frumoasa si ea trebuie exprimata, nu retinuta si ascunsa.

res_8264f4836c962600a9bfafb8b9f929a0.jpg

Utilizare:
A se utiliza doar daca doriti sa va descoperiti pasiunile secrete si doriti sa va desfrangeti.
Este un joc de carti, in care pierzatorul va trebui sa indeplineasca provocarile inscrise de pe cartile cu care ramane in mana, fara ca cealalta persoana sa afle ce este inscris pe carti. Pachetul contine 60 de carti cu provocari unice pentru EL si EA. Recomandam sa nu cititi inainte de a va juca ceea ce este inscris pe carti, pentru a lasa loc de surprize placute. Au fost alese si concepute cele mai fierbinte provocari existente. Jocul nu contine pozitii sau provocari simple cum ar fi un masaj, sau dus dezbracati, ci provocari menite sa va stimuleze curiozitatiile si a le aduce la un nou nivel.
Recomandam utilizarea unui vin rosu inainte de a incepe jocul si sa alegeti un ambient placut, in lumina lumanarilor, izolati de alte persoane si sa aveti mult timp la dispozitie pentru o "Iubire Legendara", una de care veti povestii de acum inainte mult timp.

Intr-o relatie este important cateodata sa impingi limitele ale ambilor parteneri pentru a descoperi noi fantezii, ascunse in adancul sufletelor. Acest joc va ofera posibilitatea de a face acest lucru intr-un mod distractiv, dar totodata provocativ deoarece regula principala a jocului este obligativitatea de a merge pana la capat cu cartile extrase. Astfel, in loc sa alegeti ce anume sa faceti si sa pierdeti elanul, lasati jocul sa va incinga apetitul in timp ce plutiti pe fanteziile inscrise din acesta. Urmariti sa impingeti limitele si nivelul de compatibilitate intre voi si ramaneti deschisi la provocari noi. Veti fi surprinsi ce efect va avea asta asupra relatiei voastre.
Daca nu aveti curajul sa va adresati fanteziile partenerului/partenerei, acest joc este ocazia perfecta pentru a duce relatia la urmatorul nivel.
Provocarile sunt usor de urmat, dar totusi concepute cu o imaginatie desfranta care va va impinge limitele. Ele se pot reincerca ori de cate ori va jucati, veti fi surprinsi sa vedeti cate lucruri noi descoperiti unul despre altul de fiecare data.

Jocul este in limba romana. Numar de jucator: 2. Mai multi daca aveti curaj.
Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani si contine:

 • 10 carti albastre - De la 0 la 9
 • 10 carti rosii - De la 0 la 9
 • 10 carti galbene - De la 0 la 9
 • 10 carti verzi - De la 0 la 9
 • 8 carti de +2 - 2 per culoare
 • 8 carti de +3 - 2 per culoare
 • 2 carti de +4 si schimb culoare
 • 2 carti de schimb culoare

Suma cartilor se va numi in continuare "deck".

Carti bonus:
 - O carte goala pentru fiecare culoare. Pe aceste carti puteti scrie. Puteti folosii aceste carti fie ca si numarul 10 cu provocari proprii daca aveti alte idei, sau puteti inlocuii cate o carte, din fiecare culoare, daca nu va place, cu orice alta idee. Aveti voie sa eliminati o singura carte per culoare.
 - Doua carti bonus cu activitati distractive si scenarii pentru cupluri.