- 27%

Ochelari de soare pentru copii, uVision Rogue Sun, Blue & Yellow, 8-14 ani, UV400

Rogue_SBlue
Pret vechi: 245.00 RON
179.00 RON
Discount: 66.00 RON (27%)

29

Livrare in 48 ore
+
Discounturi de cantitate:

Descriere

Ochelari de soare pentru copii, uVision Rogue Sun, Blue & Yellow, 8-14 ani, UV400

Protejează ochii copilului tău cu ochelarii de protecție pentru calculator uVision Rogue Sun. De la îmbunătățirea somnului până la maximizarea concentrării atunci când își face temele, beneficiile ochelarilor uVision Optics® se vor resimții în cel mai scurt timp.

Ochii celor mici sunt extrem de sensibili in perioada de crestere, asadar noi va ajutam sa ii protejati. Ochelarii uVisionOptics sunt extrem de eficienti datorita lentilelor fara dioptrii care sunt realizate dintr-o baza complet transparenta, fara adaugare de pigmenti, mentinand in acelasi timp o transmisie ridicata a luminii.

Expunerea lunga la lumina albastra, fie ca este generata de telefonul mobil, de laptop in timpul cursurilor online, a televizorului in timpul vizionarii desenelor animate preferate sau chiar si de cea a soarelui poate afecta ochii intr-un mod negativ.

Protejeaza-ti copilul impotriva razelor UV cu ajutorul Ochelarilor uVisionOptics Rogue care au o protectie  UV400.

Lentilele detin un filtru impotriva luminii albastre, iar la achizitionarea acestora primesti GRATUIT un test pentru a verifica veridicitatea filtrelor.

Rama acestor ochelari este extrem de flexibila, asadar nu va trebui sa iti faci griji ca cei mici ii vor rupe.

De ce sa alegi ochelarii uVisionOptics?

 • Sistem de blocare a luminii albastre – lentilele sunt proiectate folosind tehnologia absorbției substratului american HEV-Adsorb. Poate absorbi lumina albastră de mare putere
 • Material flexibil
 • Rezistenta la cadere si presiune
 • Lentilă transparentă – Lentilă a fost realizată dintr-o baza complet transparentă, fără adăugarea de pigmenți, menținand in același timp o transmisie ridicată a luminii. Mai puțin reflectorizant, nu afectează lectura și fără aproape nici o diferența de culoare.
 • Protecție UV – Lentilele anti-Blue-ray utilizează o tehnologie specială de prelucrare a substratului pentru a proteja ochii de radiațiile ultraviolete și a bloca UV400.
 • Toc Inclus
 • Testul de capacitate de blocare a luminii albastre – Pentru a avea o dovadă clară a funcționalității filtrelor noastre, vă oferim un tester gratuit pentru a testa oricand acest produs. Utilizați lanterna albastră pentru a transmite prin lentila ochelarului deasupra cardulului de testare pentru a vedea efectul protectiv.

Pachetul Conține:

 • 1 x Pereche de ochelari uVision Rogue Sun
 • 1 x Etui uVision Optics®
 • 1 x Lavetă Microfibra uVision Optics®
 • 1 x Card Test
 • 1 x Lanternă UV

Produse similare

- 75%
Livrare in 48 ore
199.00 RON 50.00 RON
Culoare: Alb, Albastru, Bleu, Galben, Negru, Verde
- 27%
Livrare in 48 ore
75.00 RON 55.00 RON
Culoare: Alb
Model: MAKS 13, MAKS 18
- 39%
Livrare in 48 ore
114.35 RON 70.00 RON
Culoare: Alb
Model: MAKS 13, MAKS 18
- 58%
Livrare in 48 ore
119.00 RON 49.99 RON
Culoare: Albastru, Negru, Rosu, Verde