Pachet 2 lampi LED RGB, MAKS Led Bar, lumina ambientala dinamica alba si color, sensor muzica, WI-FI & Bluetooth, Negru

Flow_Bar
Pret vechi: 432.98 RON
285.00 RON
Discount: 147.98 RON (34%)

Disponibil ACUM!

Livrare in 48 ore
+
Discounturi de cantitate:
Cantitate 2+ 3+
Preț 256.50 RON 242.25 RON
Adaugă la Favorite

Descriere

Ambientul unui cinema modern la tine acasa


Lampile inteligente aduc multa culoare si stil casei tale, creand un ambient modern si un sistem de divertisment la nivel inalt.
LED-urile adopta o tehnologie inovativa prin care combina milioane de culori si efecte multiple. Lampile pot afisa pana la 16 milioane de culori, in lumina calda sau lumina rece.
Imbunatateste iluminatul casei tale prin culori vibrante complementand televizorul, monitorul sau tableta. Le puteti folosi si ca veioze atunci cand cititi sau ca lampa de veghe pentru copii.
Schimba complet aspectul camerei si creaza o lumina ambientala deosebita in birou, living sau dormitor. Lampile sunt elegante si aduc o nota distincta oricarei incaperi prin design-ul lor minimalist.
Utilizarea luminilor ambientale atunci cand petreceti mult timp in fata televizorului sau a monitorului, nu este doar placuta ci si reconfortanta, imbunatatind vizibilitatea si reducand oboseala ochilor.

Creaza atmosfera de care ai nevoie selectand unul din modurile dinamice presetate (citit, noapte, petrecere, film etc.). Fiecare mod afiseaza culori si efecte luminoase diferite. Lampile se sincronizeaza perfect si cu muzica sau sunetele emise de dispozitivul dvs. Puteti selecta unul din modurile presetate (classic, soft, dynamic, disco) care va imbunatatesc semnificativ atmosfera serilor de film, gaming sau de karaoke. Lumina va dansa in raport cu muzica.

Control prin Aplicatie si Voce

Lampile se conecteaza prin Bluetooth sau Wifi si sunt compatibile cu Alexa si Google Home. Utilizare comoda si facila prin intermediul unei aplicatii pentru telefon dedicate (Gvvoo Home app). Aplicatia permite o multitudine de functii precum:

  • setare timer (temporizator): in cat timp sa se aprinda sau se stinga luminile
  • selectie proprie de culori
  • selectare efecte luminoase
  • selectare moduri dinamice          

Optiuni de instalare versatile

Lampile sunt usor de instalat si folosit.

  • pot fi montate in pozitie verticala pe suportii dedicati si amplasate pe masa sau birou, in lateralele sau spatele dispozitvului dorit.
  • pot fi montate direct pe spatele dispozitivului (TV sau monitor) prin lipire cu adeziv sau prin agatare.
  • pot fi montate pe perete sau pe mobilier prin lipire cu adeziv sau prin agatare.

Lampile au pe partea din spate o gaura dedicata agatarii independente. 2 suporti tip picior, pentru montare verticala, si 2 suporti cu adeziv sunt inclusi in pachet. Cablul USB pentru conectarea lampilor la sursa este inclus in pachet. Atentie!!! Pentru instalarea aplicatiei este necesar telefon cu sistem de operare Android 4.3 / iOS 8.0 sau superior. Lampile sunt potrivite pentru a anima atmosfera in timpul jocurilor pe calculator, filmelor, petrecerilor pentru copii sau adulti, zilelor de nastere sau a evenimentelor private. Creati o atmosfera de sarbatoare in ziua de Craciun sau una romantica de Valentine's Day.

Lasa-te captivat de o experienta vizuala aparte.