Pistol de masaj multifunctional, aparat de automasaj, portabil, cu touchscreen, vibromasaj, 30 viteze si 4 capete

Massage_Gun
Pret vechi: 600.00 RON
449.00 RON
Discount: 151.00 RON (25%)

Precomanda

Precomandă
+
Discounturi de cantitate:
Cantitate 2+ 3+
Preț 404.10 RON 381.65 RON
Adaugă la Favorite

Descriere

    MAKS Massage Gun, ajută la ameliorarea durerii mușchilor în exercițiile de încălzire și îndepărtează durerea și rigiditatea mușchilor după un sport de înaltă intensitate, accelerează recuperarea, stimulează mobilitatea și flexibilitatea de zi cu zi și vă aduce la reîmprospătare,Excelent pentru uz personal, precum și unul dintre cele mai bune dispozitive de masaj pentru utilizatorii profesioniști, perfect pentru un terapeut fizic sau pentru sportivi.


   Pistolul de masaj profund al țesuturilor, design portabil și 6 capete de masaj personalizate, oferă o experiență de masaj relaxant. activează mușchii. timulează fluxul de sânge, satisface nevoile de masaj ale diferitelor părți ale corpului, Sgreatly reduce timpul de recuperare a mușchilor și ameliorează durerea din cap până în picioare. mânerul din silicon este mai bun pentru prindere și previne alunecările și căderile din mână, de asemenea, ușor de folosit de femei.


   Pentru a satisface diferite nevoi de masaj pentru diferite persoane, pistolul de masaj MAKS are 30 de opțiuni diferite de nivel de masaj. 1800-4800 de lovituri pe minut în funcție de viteza pe care o selectați. puteți regla cu ușurință viteza de masaj prin intermediul controlului tactil LCD. Pistolul de masaj cu percuție poate ajuta utilizatorul să amelioreze rigiditatea și durerea musculară. Perfect pentru bărbați și femei atleți, culturisti, alergători, înotători și halterofili.


    Pistolul nostru de masaj muscular portabil are un motor fără perii, dar fără zgomot, care oferă o penetrare puternică, masorul de țesut profund este conceput pentru a trimite valuri de relaxare și de ușurare în tot corpul și pentru a alerga până la mobilitatea și flexibilitatea de zi cu zi prin terapia de masaj cu percuție pentru ameliorarea durerii articulare, rel musculare dureroase, Puteți utiliza pistolul de masaj muscular portabil la domiciliu, sala de sport, birou sau în altă parte


    Pistolul de masaj muscular este echipat cu o baterie de litiu de înaltă calitate de 2400 mAh asigură un timp de lucru de 8 ore (viteză redusă), durează 1,5-2 ore pentru a fi complet încărcat, Pistolul de masaj cu ecran tactil LCD afișează nivelul de viteză și indicatorul de putere, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întreruperile de curent. 2,2 lbs numai, O carcasă frumoasă de transport este inclusă, astfel încât să puteți lua cu ușurință masajul de țesut profund oriunde.     Puteți alege capul cel mai potrivit pentru a masa toate părțile mușchilor. Mai jos doar câteva referințe pentru fiecare cap de masaj.

Cap rotund:Tesut profund pentru părți mari ale corpului:spate și picioare
Taper Head:Masaj profund pentru grupuri musculare mai mici, cum ar fi brațele și încheieturile mâinilor
Cap plat:Capacități corporale reduse, masaj pentru zonele pieptului, umerilor și gambei
Cap în formă de "U":Masaj pentru gât, dar evitați oasele
Capul cu degetul mare: Masaj pentru zonele brațelor, coapsei, gambei și tălpii
Cap plat 2: Masaj profund pentru braț, talpă, și grupuri musculare mai miciProduse similare

- 62%
Livrare in 48 ore
89.99 RON 33.99 RON
- 52%
Livrare in 48 ore
365.00 RON 175.00 RON
- 52%
Livrare in 48 ore
365.00 RON 175.00 RON