Portofel din fibră de carbon, portofel cu bani, portofel minimalist de blocare RFID pentru bărbați Gold

RFID_Wallet2_Gold
Pret vechi: 100.00 RON
65.00 RON
Discount: 35.00 RON (35%)
Precomandă
+
Discounturi de cantitate:
Cantitate 2+ 3+
Preț 58.50 RON 55.25 RON
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Acest portofel din fibră de carbon cu tehnologie de blocare RFID vă va proteja informațiile private și cardurile de credit, cardul de identitate, pașaportul, permisul de conducere de dispozitivele de scanare impotriva hoților, asigurând siguranța proprietății dvs. private.

Portofelul minimalist din oțel inoxidabil 304 și fibră de carbon, corp metalic de înaltă rezistență asigură o durată de viață lungă. Poate fi folosit pentru a deține numerar, carduri. Design umanizat și ușor de utilizat, chingi elastice flexibile pe trei laturi au îmbunătățit foarte mult capacitatea de păstrare a cardului, cardul dvs. nu va aluneca ușor.

Aceste portofele pentru bărbați, mai subțiri decât portofelele tradiționale.. Portofelul RFID sau clema poate conține cu ușurință până la 12 carduri. Îl puteți folosi pentru a deține cartea dvs. de identitate, cardurile de credit, cardurile de debit, pașaportul, permisul de conducere, calitatea de membru al clubului și așa mai departe.

Realizat din carcasă din fibră de carbon de înaltă calitate, anticoroziv, clemă din oțel inoxidabil 304, construcție subțire, dar extensibilă, vă puteți bucura de un portofel durabil, cu o atingere bună și simplitate elegantă.