Portofel din Fibra de Carbon, MAKS, Unisex, subtire, portabil, usor, clema bancnote, cu protectie RFID , AURIU

Forged_Gold
Pret vechi: 178.00 RON
169.00 RON
Discount: 9.00 RON (5%)
Livrare in 48 ore
+
Discounturi de cantitate:

Descriere

Portofel din Fibra de Carbon, MAKS, Unisex, subtire, portabil, usor, clema bancnote, cu protectie RFID , AURIU

Pastreaza-ti banii si cardurile in siguranta in orice moment, cu acest portofel subtire tip portcard. Carcasa portcard-ului protejeaza cardurile impotriva socurilor, nu se va indoi sau rupe, si blocheaza orice comunicare wireless prin protectia RFID oferita de stratul de aluminiu protector.

Ati opta pentru un portofel minimalist si elegant? Daca da, atunci nu cautati mai departe, deoarece acest portofel unisex pentru carduri este exact ceea ce cautati!

DESCOPERA O NOUA ERA A PORTOFELELOR ELEGANTE

In comparatie cu portofelele clasice care prezinta semne de uzura doar dupa cateva luni de folosinta si care trebuiesc inlocuite frecvent, Portofelul din Fibra de Carbon a fost creat special pentru a combate aceste minusuri.   Creat din fibra de carbon cu o inginerie de precizie si o tehnologie moderna, Portofelul Carbon Fibre va arata mereu nou indiferent de lunile/ani de folosinta si nu va trebui schimbat niciodata!

DESIGN SLIM & MINIMALIST

Portofelul minimalist este conceput pentru a sustine pana la 12 carduri si 20 de bancnote.

Compact si ultra-usor, poate fi purtat direct in buzunarele din fata foarte confortabil sau poate fi atasat la orice curea.

CLIP BANCNOTE & CARD HOLDING

Portofelul are un decupaj convenabil unde cu o singura manevra puteti alege cardul dorit.

Designul premium nu va permite cardurilor sau bancnotelor sa alunece din portofel indiferent de numarul cardurilor/bancnotelor folosite