Portofel MAKS Hand Made, lemn si rasina, lucrat manual, model unic, Ocean Blue, protectie RFID

Blue_Walet
Pret vechi: 220.00 RON
169.00 RON
Discount: 51.00 RON (23%)
Livrare in 48 ore
+
Discounturi de cantitate:
Cantitate 2+ 3+
Preț 152.10 RON 143.65 RON
Adaugă la Favorite

Descriere

✔ Fiecare portofel este unic:

Ne mandrim sa oferim modele unice de portofele. Portofelul tau va fi unic și nimeni nu va avea acelasi design ca tine.

✔ DESIGN SLIM & MODERN:

Portofelul nostru combina dimensiunea unui minimalist extrem cu un design modern in tendinte. Persoanele care poarta portofelele noastre tind sa se bucure de o multime de spatiu de buzunar și totodata o multime de complimente.

✔ BLOCHEAZA EFICIENT SEMNALELE RFID:

Materialul de bariera RFID al portofelului nostru este tesut din 3 compozite metalice diferite. cardurile dvs. de credit, cardurile de debit, permisul de conducere și carțile de identitate vor fi protejate in mod eficient.

✔ MAI DURABIL SI MAI PUTERNIC:

Portofelele MAKS sunt fabricate din lemn si rasina atent selectionate, testate de calitate, care sunt asamblate cu cea mai mare precizie pentru o durabilitate de lunga durata.

✔ MONEY CLIP & TESATURA ELASTICA:

Fabricat din otel inoxidabil 304 si fibra de carbon, poate fi folosit pentru a tine la indemana banii si facturile. Design unicat si usor de utilizat, chingile elastice flexibile pe trei laturi au imbunatatit foarte mult capacitatea de retinere a cardului, cardul dvs. nu va aluneca cu usurinta. Portiunea pentru carduri are o taietura convenabila unde, cu o simpla manevra a degetului mare, cardurile dvs. sunt expuse pentru ca dvs. sa le alegeti pe cele necesare

 

Specificații

Culoare:
Albastru

Produse similare