Protectie canapea pentru pisici, MAKS, 2buc/set Cat Scratch 47x15cm, adeziva, transparenta

Sofa_CatProtection
Pret vechi: 39.99 RON
25.00 RON
Discount: 14.99 RON (37%)

Disponibilitate: Livrare in 15-45 de zile 

Livrare in 48 ore
+
Discounturi de cantitate:

100% dintre clienți au apreciat acest produs drept EXCELENT!

Descriere

Folia anti-zgarieturi pentru animalele de companie va ajuta sa le pregatiti sa renunte la ascutirea ghearelor sau zgarierea mobilierului, deoarece banda anti-zgarieturi le respinge, va protejeaza canapelele, patul, mesele, tejghelele, cosurile de gunoi si alte articole de mobilier pretuite, de zgarieturi, urme de gheare si par de pisica sau caine.

Benzi adezive lipicioase MAKS, puternice, se amesteca perfect cu culoarea mobilierului dvs., inofensive pentru animalul dumneavoastra de companie si mobilier.

Fara substante toxice si in conditii de siguranta: protectia pentru mobilier impotriva zgarieturilor este fabricata dintr-un adeziv de calitate medicala, care nu este toxic, nu dauneaza tesaturii si este 100% sigur pentru animalele de companie.

Usor de aplicat: Aspirati/Curatati zona inainte de aplicare, trageti folia de protectie la lungimea dorita si taiati cu grija, apoi aplicati partea lipicioasa a benzii pe suprafata, apasand ferm pe suprafata exterioara.

Precautii:

Incercati intotdeauna o bucata mica de banda pe o zona discreta inainte de a aplica pentru a testa compatibilitatea adezivului.

Specificații

Brand:
MAKS
Culoare:
Transparent