Scaun retractabil, MAKS, extensibil pentru iesiri in natura, camping, portabil, telescopic, Albastru

Pliable_Chair_Blue
Pret vechi: 250.00 RON
120.00 RON
Discount: 130.00 RON (52%)
Precomandă
+
Discounturi de cantitate:
Cantitate 2+ 3+
Preț 108.00 RON 102.00 RON
Adaugă la Favorite

Descriere

Acest scaun pliabil este reglabil, îl puteți ajusta la înălțimea cea mai confortabilă pentru dvs. pana la 45,5 cm, ceea ce îl face potrivit pentru majoritatea copiilor și adulților.

Designul modernizat vă permite să deschideți & pliați acest scaun retractabil într-o secundă! Îl puteți deschide ținând ambele capete și trăgând pentru a se deschide cu o ușoară rotire a acestora. Și se blochează ferm în poziție odată deschis. Chiar și un copil o poate face rapid și ușor!Ideal pentru multe activități de interior/exterior. Veți găsi acest taburet pliabil ideal atât pentru activități de interior/exterior, puteți pune unul în bucătărie/baie/grădină și chiar și în metrou! Este, de asemenea, perfect pentru grătar/Picnic/Pescuit/Pește/Camping/Grădinărit/Călătorii și chiar vânătoare!

Taburetul pliabil de camping cântărește doar 1,2 kg. Este fabricat din material de protecție a mediului de înaltă rezistență din material plastic din nailon material PA66, astfel încât scaunul este ușor și portabil. Structura cilindrică, catarama de conectare strânsă și baza antiderapantă asigură stabilitatea scaunului pliabil de camping, oferind astfel un mediu sigur și confortabil pentru a sta.


Puteți lua cu ușurință taburetul telescopic portabil oriunde mergeți. Activități în aer liber, cum ar fi camping, călătorii, pescuit, aliniere, vânătoare, drumeții, grătar, grădină, chiar și în Nu se va scufunda în nisip atunci când este folosit pe plajă. Ocazii de interior, cum ar fi camera de zi, dormitor, baie, bucătărie, birou, petrecere, chiar poate fi folosit ca jucării pentru copii.


Scaun telescopic, extensibil realizat din PP de înaltă calitate pentru o rezistenta de lungă durată

100 de noduri asigură o stabilitate foarte bună

Scaun retractabil cu 10 segmente telescopice, iar înălțimea poate fi reglată continuu, perfectă atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Prezinta o curea de mână și curea de umăr care oferă mai multe modalități de transport.

Design compact pentru depozitare și transport.

Dimensiuni deschis: 25 * 25 * 45 cm

Dimensiuni inchis: 25 * 25 * 6 cm


Produse similare