Set 10 jucarii MAKS interactive pentru caini, Multicolor

Dog_Toys
Pret vechi: 115.00 RON
95.00 RON
Discount: 20.00 RON (17%)

Diponibilitate: Livrare in 48 de ore

Livrare in 48 ore
+
Discounturi de cantitate:
Cantitate 2+ 3+
Preț 85.50 RON 80.75 RON
Adaugă la Favorite

100% dintre clienți au apreciat acest produs drept EXCELENT!

Descriere

Set 10 jucarii MAKS interactive MAKS pentru caini, Multicolor.

 

Folosim 100% bumbac natural, franghii de bumbac care nu sunt toxice si nu au miros (sigure pentru tine cat si pentru animalele de companie). Fa-ti catelul sanatos si fericit jucandu-se cu acest set de jucarii de calitatea cea mai inalta.

Jucariile de inalta calitate pentru caini, care sunt  rezistente la joaca, cu caini medii si caini mici, chiar si caini mari. Aceste jucarii pentru mestecatorii agresivi vor dura mai mult decat jucariile obisnuite.

 

Cainele mestecand aceste  jucarii il v-or ajuta la calmarea gingiilor. Franghia de mestecat il ajuta pe patrupedul tau de a avea  dintii mai curati, si  la controlul placii bacteriene si a acumularii tartrului. Dimensiunea jucariilor este  perfecta pentru pui, cat si pentru  rase mici si medii si mari de caini.

Cainele tau v-a avea o mare parte de timp  ocupat cu aceste jucarii.  Patrupedul tau se va distra jucandu-se cu aceast set de jucarii, ata dentara ce imbunatateste sanatatea dentara.


Cainele poate mesteca ore intregi la aceste  jucarii. Atentia si energia lui concentrata pe incercarea de a distruge o jucarie dura, va exista o scadere a anxietatii. Patrupedul tau nu va mai  mesteca pantofii atunci cand va avea acest set de  jucarii de calitatea cea mai inalta.

 

Setul de jucarii include:

franghii cu noduri

mingiute de cauciuc

oase

jucarii pentru ros.