Set cadou 4 în 1 pentru vin, Pompa de presiune a aerului, Deschizator pentru sticle de vin, Tăietor de folie, Picurator de vin și Dop

Wine_Air2
Pret vechi: 140.00 RON
89.00 RON
Discount: 51.00 RON (36%)
Livrare in 48 ore
+
Discounturi de cantitate:
Cantitate 2+ 3+
Preț 80.10 RON 75.65 RON
Adaugă la Favorite

Descriere

Set cadou 4 în 1 pentru vin, Pompa de presiune a aerului, Deschizator pentru sticle de vin, Tăietor de folie, Picurator de vin și Dop

Un design unic este convenabil pentru iubitorii de vin la deschiderea, turnarea și conservarea vinului.

Utilizarea tăietorului nostru de folie necesită doar o simplă strângere și răsucire din oricare dintre sticlele dvs. preferate de vin. Apoi glisați acul în dop, pompați de 3 până la 7 ori și apoi dopul iese cu usurinta. 

Dopul de cauciuc creează o etanșare fără scurgeri pentru sticlele de vin de toate dimensiunile. Aeratorul poate fi demontat și rulat sub apă pentru o curățare fără efort.

Păstrați vinul proaspăt timp de 1 săptămână: trageți cu ușurință aerul până când stâlpul va sări din sticla dvs. de vin pentru a menține degustarea vinului nou timp de până la o săptămână!

Cadou minunat pentru iubitorii de vin și cele mai multe ocazii: trusele de deschidere a vinului cu design de pachet genial este un cadou ideal pentru iubitorii de vin pentru bărbați sau femei. Potrivit, de asemenea, pentru toate tipurile de ocazii, cum ar fi petrecerea, băuturile zilnice, întâlnirile de familie și cina de afaceri, nunta, Crăciun, aniversare, ziua de naștere și alte evenimente de sărbătoare.