Set Premium 23 Piese detailing auto, curatare masina Interior Exterior, MAKS Pro Detailing, pensule detaliere, burete aplicator, laveta microfibra, 5 perii aer conditionat, 3 perii de sarma, manusa spalare, 4 perii pentru bormasina

Wash_ProDetailing
Pret vechi: 375.00 RON
245.00 RON
Discount: 130.00 RON (35%)

Disponibilitate: Livrare in 24 de ore

Livrare in 48 ore
+
Discounturi de cantitate:
Cantitate 2+ 3+
Preț 220.50 RON 208.25 RON
Adaugă la Favorite

Descriere

SET PREMIUM 23 piese, MAKS PRO DETAILING


Compus din 23 piese:

 • 4 perii de forme si dimensiuni diferite pentru bormasina utile pentru a freaca suprafetele cu viteza si putere: 1 perie rotunda pentru colturi interioare (jante, tuburi, chiuvete), 2 tipuri de perii de frecare pentru suprafete drepte (podele, faianta, cauciucuri), 1 perie mica pentru spatii inguste (colturi, dusuri, robinete)
 • 1 surubelnita de curatat pietrele din anvelope
 • 5 periute de marimi diferite pentru detailing / cele mai mici pot ajunge in zonele mai inguste / cele mai mari sunt utile pentru curatarea suprafetelor mari
 • 1 perie curatare interior
 • 1 recleta telescopica curatare geamuri
 • 2 perii dedicate pentru aer conditionat / maleabile, se adapteaza pentru mai multe tipuri de gratare de ventilatie
 • 1 perie de nylon pentru suprafete mai delicate / 1 perie din otel inoxidabil pentru indepartarea ruginei / 1 perie din alama pentru curatarea obiectelor metalice
 • 1 manusa de spalare cu 2 fete din microfibra bogata, cu capacitate mare de absorbtie
 • 1 prosop din microfibra absoarbe o cantitate mare de apa si este delicata cu suprafetele
 • 2 bureti cu densitate ridicata pentru o buna absorbtie apei, prafului si murdariei / ideali pentru ceruire
 • 1 perie curatare jante
 • 1 laveta pentru curatare si lustruire foarte eficienta
 • 3 perii de sarma 

Acest set este visul unui pasionat de detalii auto! Include o varietate de perii și instrumente pentru a aborda orice sarcină de curățare cu care vă puteți confrunta, de la spații stranse pană la suprafețe mari.

Setul include patru perii diferite care se atașează la o bormașină, oferind putere rapidă și eficientă de curățare. Există o perie rotundă pentru colțurile stransedouă perii de frecare pentru suprafețe plate precum podele și plăci, și o perie mică pentru acele zone greu accesibile, precum robinetele și capacele de duș.

Pentru anvelope, setul include o șurubelniță utilă pentru indepărtarea pietrelor și a resturilor nedorite. Și cand vine vorba de detalii interioare, există cinci perii de dimensiuni diferite pentru a aborda chiar și cele mai intricate spații.

Curățarea geamurilor este ușoară datorită racletei telescopice, care ajunge la zone greu accesibile, cum ar fi parbrizele și panourile solare, in timp ce cele două perii pentru ventilarea aerului pot fi modelate pentru a se potrivi oricărui tip de grilă.

Pentru suprafețe delicate, există o perie de nailon, in timp ce perii din oțel inoxidabil și alamă sunt perfecte pentru indepărtarea ruginii și curățarea obiectelor metalice. Setul include chiar și o mănușă de spălat cu două fețe din material microfibra pentru absorbție maximă și atingere delicată, precum și o lavetă din microfibra și doi bureți cu densitate ridicată pentru uscare și lustruire.

Și pentru a incheia totul, există o perie specializată pentru curățarea jantelor și o lavetă eficientă pentru curățare și lustruire.


Acest kit are cu adevărat tot ce aveți nevoie pentru a vă menține mașina ca nouă.

Cumpără împreună