Set Spalare si Curatare AUTO si Moto, MAKS Cleaning, 9 piese, Culoare Gri, Manusa, Burete, 3 lavete Microfibra

Wash_Cleaning
Pret vechi: 145.00 RON
95.00 RON
Discount: 50.00 RON (34%)

Livrare in 24/48 de ore

Livrare in 48 ore
+
Discounturi de cantitate:
Cantitate 2+ 3+
Preț 85.50 RON 80.75 RON
Adaugă la Favorite

Descriere

Kitul de spalare pentru masina MAKS Cleaning ce pune la dispozitie 9 piese este alegerea perfecta pentru a-ti ingrijii cu atentie si grija masina ta iubita. Fiecare piesa a acestui kit este special conceputa pentru a-ti ajuta sa iti pastrezi masina curata si stralucitoare.Kitul de spalare pentru masina MAKS Cleaning ce pune la dispozitie 9 piese este alegerea perfecta pentru a-ti ingrijii cu atentie si grija masina ta iubita. Fiecare piesa a acestui kit este special conceputa pentru a-ti ajuta sa iti pastrezi masina curata si stralucitoare.Buretii din microfibra pentru lustruire sunt perfecti pentru a da ultima finisare la masina ta, astfel incat sa straluceasca si sa arate ca noua. Buretele cu doua fete este util pentru spalarea masinii, cu o parte pentru aplicarea sapunului si alta parte pentru clatirea masinii.Incepand cu peria pentru anvelope, te ajuta sa cureti cu usurinta murdaria si praful din anvelopele masinii tale.Lavetele din microfibra sunt ideale pentru a sterge si curata cu atentie si delicatete orice zona a masinii tale, de la geamuri pana la caroserie. Manusa de spalat iti ofera confort si usurinta in utilizare, permițandu-ti sa speli rapid si eficient masina ta, fara sa o zgarii sau sa o deteriorezi.

Fiecare piesa a acestui kit a fost conceputa cu atentie la detalii, oferindu-ti o experienta de spalare a masinii placuta si eficienta. Indiferent daca esti un profesionist sau un pasionat de curatenia masinii, acest kit de spalare te va ajuta sa iti ingrijesti cu atentie si grija masina ta, lasand-o sa arate stralucitor si curat.

Acest kit de spalare pentru masina ce pune la dispozitie 9 piese, este un investitie valoroasa in ingrijirea si curatarea masinii tale, fiind perfect pentru cei care apreciaza aspectul si functionalitatea vehiculului lor.

Cumpără împreună

Set Spalare si Curatare AUTO + Organizator protbag